Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Világítós ultrahangos aroma diffúzor és párásító - Fa (1008-wood)

5 990 Ft
+ 1 890 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
ebuy.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 5 990 Ft

További termékek a kategóriából

További termékek: Illóolaj párologtató

Stylies by Stadler Form Luna Illóolaj párologtató 7 990 Ft-tól Stylies by Stadler Form Luna Beurer LA 30 Illóolaj párologtató 12 789 Ft-tól Beurer LA 30 Lanaform LA120310 Bali Illóolaj párologtató 8 701 Ft-tól Lanaform LA120310 Bali Medisana AD 630 Illóolaj párologtató 17 010 Ft Medisana AD 630
Termékleírás
Világítási funkció Színváltós
Állítható párakibocsátás Igen
Automatikus kikapcsolás Van
Világítás Van
Időzítő Van

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

A Világítós ultrahangos aroma diffúzor és párásító, egy modern és stílusos készülék, mely egyesíti a párásító és az aromaterápia előnyeit. Ez a termék lehetővé teszi, hogy otthonodban vagy irodádban kellemes és frissítő légkört teremts. Az ultrahangos technológia segítségével finom vízpárákat kibocsátva javítja a levegő minőségét és párásítja a száraz környezetet. Az aroma diffúzor funkcióval együtt használva az illóolajokat, kellemes és relaxáló hangulatot teremthetsz. Egyszerűen csak adagolj néhány cseppet kedvenc illóolajadból a vízbe és élvezd, ahogy átjárja a szobát az illatfelhő. Az aromaterápia nyugtató hatással lehet az elmédre és a testedre, segít a stressz és feszültségoldásban. Ez a diffúzor rendelkezik LED világítással is, melynek 7 színe közül választhatsz. A betöltött víz fokozatos fogyásával a készülék automatikusan kikapcsol, így nem kell aggódnod a későbbi károk miatt. Emellett a készülék könnyen hordozható, így bárhová magaddal viheted és élvezheted a frissítő hatást. Az aromaterápiás párásító segítségével tehát könnyedén megteremtheted otthonodban a tökéletes légkört és a kikapcsolódást!

Termékleírás:
  • Aromaterápiás készülék, alkalmas illóolajok használatára is
  • Halk működés
  • Automatikus kikapcsolás
  • 7 választható LED szín
  • Kapacitás: 300 ml
  • Anyag: Műanyag
  • Teljesítmény: 11-12W
  • Bemenet/Kimenet: AC 100~240V, DC 24V 650mA
  • Frekvencia: 2.4Mhz
  • Időzítő: 3~6 óra
  • Zaj:

    Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.