Malatec 11056

 

MG LED aromás párologtató, diffúzor 300ml, fehér

Spórolj többet, vásárolj akciósan! MALL.HU napok!

További 1 ajánlat Ajánlatok elrejtése
Ország Boltja 2023 Minőségi díj III. helyezett
10 490 Ft
+ 990 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
mall.hu
 

Ruhhy aromadiffúzor párásító - LED 7 szín távirányítóval N11056

8 990 Ft
+ 1 690 Ft szállítási díj
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
ebuying.hu
 

MG LED aromás párologtató, diffúzor 300ml, fehér (N11056)

10 490 Ft
+ 990 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
mobilego.hu

További ajánlataink

 

Malatec Aroma diffúzor - LED párásító távirányítóval (id_14688-code_00011056)

7 290 Ft
+ 1 490 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
hasznos-holmik.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 7 290 Ft

További termékek a kategóriából

További Malatec termékek: Malatec Illóolaj párologtató

Stylies by Stadler Form Luna Illóolaj párologtató 7 990 Ft-tól Stylies by Stadler Form Luna Beurer LA 30 Illóolaj párologtató 11 920 Ft-tól Beurer LA 30 Lanaform LA120310 Bali Illóolaj párologtató 8 701 Ft-tól Lanaform LA120310 Bali Medisana AD 630 Illóolaj párologtató 17 010 Ft Medisana AD 630
Termékleírás
Világítási funkció Színváltós
Állítható párakibocsátás Igen
Automatikus kikapcsolás Van
Világítás Van
Időzítő Van

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!



  • PÁRASÍTÓ 4 az 1-ben rendkívüli eszköz ez a csatlakozás: lámpák – lágy vagy színes fénnyel világítja meg a helyiséget; ionizátor - negatív ionok termelésével csökkenti a káros ionokat (pozitív ionokat) - minden szennyezés a földre esik, ahelyett, hogy a tüdőnkbe vándorolna; a levegő könnyűvé és frissé válik , és mi következik? Közérzetünk azonnal javul; diffúzor - miután néhány csepp olajat öntött a vízbe, a párásító lazító tulajdonságú aromákat is bocsát ki; és párásító – nedves lesz a levegő, a pára pedig lehetővé teszi az ellazulást és minimalizálja a napközben felgyülemlett stresszt.
  • LAMP - a párásító tökéletes lesz lámpaként. A készletben található távirányítónak köszönhetően változtatható a készülék fényének színe (akár 7 szín is elérhető!). Ennek köszönhetően egyedi hangulatot teremt a lakásában. Mindegyik színmódnak van erősebb és lágyabb változata. Egyedi dísze lesz a nappalinak és a gyerekszobának egyaránt . Ajándéknak tökéletes.
  • FUNKCIONÁLIS - A készülék számos érdekes funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik a használatát és sokkal praktikusabbá teszik. Időzítővel (2H és 4H) és 4 üzemmóddal rendelkezik: nagy és kis köd, valamint folyamatos és megszakított gőzáram. Ez lehetővé teszi, hogy a párásító működését saját igényei szerint állítsa be .
  • CSENDES MŰKÖDÉS – A légnedvesítő a lehető legalacsonyabb zajt produkálja – ez az egyik legcsendesebb modell a piacon, aminek köszönhetően nem megterhelő a háztartás számára – különösen azoknak a gyerekeknek lesz megfelelő, akiknek nagyon gyakran alacsony az alvása. A párásító nem zavarja napi tevékenységét vagy munkáját. Könnyen tud egész éjszaka sétálni, és nem zavarja az alvását .
  • MŰSZAKI ADATOK - szín: fehér-barna; ionizáló: igen; párásító: igen; aromadiffúzor: igen; időzítő: igen; éjszakai lámpa: igen; feszültség: teljesítmény: 12W; 100-240V; űrtartalom: 300ml; olajat tartalmaz: igen; távirányító: igen; méretek (szélesség/magasság): 13/10cm; súly: 0,25 kg; súly a csomagban: 0,3 kg
LEÍRÁS
  • szín: fehér-barna
  • ionizátor: igen
  • párásító: igen
  • aromadiffúzor: igen
  • időzítő: igen
  • éjszakai lámpa: igen
  • világítás színe: zöld, fehér, kék, narancs, lila, piros, rózsaszín (mindegyik világosabb és sötétebb)
  • teljesítmény: 12W
  • feszültség: 100-240V
  • űrtartalom: 300 ml
  • olajat tartalmaz: igen
  • távirányító: igen
  • méretek (szélesség/magasság): 13/10cm
  • súlya: 0,25 kg
  • súly a csomagban: 0,3 kg
A párásító segít megszabadulni a száraz levegő problémájától lakásában vagy irodájában. A 30% alatti elégtelen páratartalom a nyálkahártyák gyorsabb kiszáradását, bőrproblémákat, allergiákat és légúti problémákat okoz. A helyiségek páratartalma csökkenhet ősszel és télen, amikor a fűtési időszak teljes lendületben van, és nyáron - magas hőmérsékleten. A száraz levegő problémáját tökéletesen megoldja egy digitálisan vezérelt légnedvesítő. Ez a készülék hűvös párát állít elő, aminek köszönhetően a páratartalom százalékos aránya megnő egy legfeljebb 15 m2-es helyiségben . Az ionizációs funkcióval rendelkező légnedvesítő is kiváló eszköz az elektromos berendezések által termelt káros pozitív ionok leküzdésére .

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.