Soehnle 68052 Firenze

Soehnle 68052 Firenze

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
Aroma diffúzorok   Az aroma diffúzor a leghatékonyabb eszköz, az illóolaj molekulák legoptimálisabb szétoszlatásának az adott térben.  A felgyorsult élet, a mai modern világ nagyon fárasztó, és tele van negatív hatásokkal, ami károsítja testi és lelki egészségünket. Otthonunk nyújt nyugalmat a stresszel teli munka után. Az aromaterápiás diffúzorral történő térillatosítás tökéletes módja, hogy a pihenés és feltöltődés időszaka még tökéletesebb legyen. Az ultrahangos technológián alapuló diffúzorok víz és az olaj hozzáadásával működnek. A diffúzor megtöri a vizet és az olajat apró moekulákká, amik a tüdőnkben könnyebben felszívódnak és ezáltal nagyobb terápiás tulajdonságot mutatnak. Az olajok, mivel oxigénmolekulákhoz kötődnek, ezekhez kapcsolódva maradnak néhány óráig, ezáltal  frissítik, javítják a levegő minőségét.   A nyugtatás és lazítás mellett térfertőtlenítésre, immunerősítésre, álmatlanság, stressz kezelésére is tökéletesen alkalmazható. Az olajok vírusölő, antibakteriális és fertőtlenítő tulajdonságai által megölik a baktériumokat, és segítenek a gombák és penészgombák semlegesítésében is, az erre alkalmas terápiás tulajdonságú illóolajok alkalmazásával. Használhatjuk meghűlés esetén inhalálásra, illetve a tüdő kapacitás növelésére, a lassú ki és belélegzésekkel.  Számos diffúzor a szagláson történő terápián túl az ősi gyógyító módszert, a fényterápiát is alkalmazza, ami befolyásolja a hangulatot és az általános mentális egészséget.  Előnye a többi illóolaj diffúziós eljárással szemben (tea mécses, gőzpára), hogy mivel hidegpárát készít, így a hő nem károsítja az illóolajat alkotó kémiai vegyületeket, s ez által megmaradnak azok pozitív tulajdonságai. Az illóolaj nagyon gyúlékony anyag, ezért fokozott figyelmet igényel. Mivel a diffúzor alkalmazásánál nem kell tüzet gyújtani, így elkerülhető a tűzkár, az égés és a forrázás is.   Nagyszerű ajándék lehet!   A Firenze aromadiffúzor csodálatos hangulatot és kellemes légkört teremt az általa kibocsátott illatokkal és fényhatásokkal. Az elegáns matt üveg felület, a váltakozó LED színek különösen lágy és harmonikus játékát adják a színeknek.  
  • Innovatív kapcsolás ( rejtett gombbal)
  • Modern ultrahangos porlasztás segíti az  optimális eloszlatást
  • Ideális illóolaj párologtatására
  • Az automatikus LED megvilágítás kínál különböző színárnyalatokat.
  • Beépített víztartály térfogata 100 ml-es
  • Használati idő: egy töltés kb.  4 óra
  • Anyaga:  Matt üveg 
  • Szín:   Fehér 
  • Méretek:   Méret: H 17 x Ø 15
  • Szigorú biztonsági előírásoknak megfelel: TÜV SÜD
  • 12 hónap garancia
  Ha további kérdései lennének a termékkel kapcsolatban, kérem hívja  aromaterapeuta szakértőnket  : Béli Mónika 30/979-4125, vagy ingyenes zöld számunkat:  06 80 204 764
   Rendelje meg ingyenes szállítással, belföldön már másnapra!  (munkanapokon 12.00-ig leadott rendelés esetén).  

Így is ismerheti: 68052Firenze

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.